20 de gen. 2018

MENU DES DE 17 euros DE DILLUNS A DIUMENGE



MENU 17 € ( Iva inclòs): 
AIGUA,VI I POSTRE INCLÒS



PRIMERS PLATS/PRIMEROS PLATOS/STARTERS/ENTREES/VORSPEISEN
AMANIDA VERDA
-Ensalada verde-green salad-salde verte-Grünner Salat

AMANIDA AMB CRUXENT DE PERNIL I VINAGRETA DE MEL
Ensalada con crujiente de jamón y vinagreta de miel-Salad with crunchy cured ham and honey vinagrette-Salade avec jambon crustillant et vinagrete aux miel-Salat mit knusprigem Schinken und Honig-Vinaigrette

MACARRONS GRATINATS
-Macarrones gratinados- penne Bolognese au gratin- macaronis à la bolognaise gratinés- gratinierte Makkaroni Bolognese

CROQUETES DE POLLASTRE
-Croquetas de pollo-croquettes de poulet-chicken croquettes-Hünchen Kroquetten

ANXOVES ARREBOSSADES
-Anchoas rebozadas-anchovies in batter-anchois pannés-panierte Sardellen

CANELONS DE BACALLÀ
-Canelones de bacalao-cod fish canelloni-canelloni de morrue-stock fisch Kanelloni

MUSCLOS A LA MARINERA o AL VAPOR
-Mejillones a la marinera o al vapor- mussels à la mariniere or steamed- moules marinière o vapeur
- Miesmuscheln nach Seemannsart oder gedünstete

AMANIDA CESAR AMB POLLASTRE
-Ensalada Cesar con pollo -Caesar salat with chicken-salade Cesar avec poulet-Caesar Salat mit Hünchen +2€ suplement

AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA I FRUITS SECS
-Ensalada con queso de cabra y frutos secos-salad with goat cheese and dry fruits-salade avec fromage de chèvre et fruits secs-Salat mit Ziegenkäse und Nüssen  +2€ suplement

CALAMARS A LA ROMANA
-Calamares a la romana-Squids rings in batter-Calamars a la romaine-im Teigmantel frittierte Tintenfischringe  +3€suplement

GRASOLETES DE BACALLÀ
-buñuelos de bacalao-cod fritters-beignets de morue-Stockfischkrapfen +2€ suplement

TIMBAL D’ESCALIVADA AMB TONYINA
-Timbal de escalivada con atún- escalivada with tuna (roast vegetables)- escalivada accompagnée de thon (légumes rôtis)- Escalivada mit Thunfisch (geröstetes Gemüse) +2€ suplement

NAVALLES A LA PLANXA
-Navajas a la plancha- grilled razor clams- couteaux grillés- Schwertmuscheln vom Blech +3€ suplement

ANXOVES AMB COCA DE PÀ DE VIDRE AMB TOMATA
-Anchoas con coca de pan con tomate- pickled anchovies from  with toasted tomato bread- anchois confites et toast à la tomate- eingelegte Anchovis und geröstetes Brot mit Tomate +4€ suplement

CARPACCIO DE VEDELLA AMB VINAGRETA DE MOSTASSA I PARMESÀ
-Carpaccio de ternera con vinagreta de mostaza y parmesano-Veal Carpaccio with parmesan cheese and mustard vinagrette-Carpaccio de veau avec parmesan et vinagrette de moutarde-kalbscarpaccio mit parmesan käse und Vinagret Senf +2€ suplement
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SEGONS PLATS-SEGUNDOS PLATOS-MAIN COURSES-PLAT PRINCIPAL-HAUPTGERICHTE



PAELLA MIXTA(MIN2PERS.)

-Paella mixta-mixed paella (seafood and meat)-Paella mixte (fruit de mer et viande)

-Paella mit meeresfrüchten und Fleisch

FIDEUÀ(MIN.2 PERS)
-Fideuà-fideuada (noodles paella)- fideuada (paella de vermicelles)- Fideuada (Nudelpaella)

GALTA DE PORC ROSTIDA AL FORN
-Carrillera de cerdo asada al horno-owen-roastPork cheek- joue  rôti au four
-Schweinebackebraten aus dem Ofen

POLLASTRE ROSTIT AL FORN
-Pollo asado al horno- baked Chicken- poulet au four- Hähnchen aus dem Ofen

PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA A LES HERBES DE PROVENÇA
-Pechuga de pollo a la plancha a las hierbas de provenza-grilled breast of chicken with herbs from provence- blanc de poulet grillé aux herbes de provence-Hühnerbrust vom Blech mit provenzalischen Kräutern

BUtIFARRA DE CARN O PEROL LA BRASA
-Butifarra de carne o perol a la brasa- grilled botifarra (large Catalan pork sausage)- botifarra grillée sur la braise (longue saucisse de porc catalane)- botifarra grillée sur la braise (longue saucisse de porc catalane)- Botifarra vom Rost (große katalanische Bratwurst)

FILET DE PANEGAL(peix de roca) AL FORN AMB PATATES O A LA PLANXA
-Filete de panegal o gallineta al horno con patatas o a la plancha-Grilled or  backed rockfish-
rascasse du nord au four avec pomme de terre o grilleé

PAELLA DE MARISC(MIN.2PERS.)
-Paella de marisco-Seafood Paella-Paella au fruit de mer-Paella mit meeresfrüchten +3€sulplement

ARRÒS NEGRE(MIN.2 PERS.)
-Arros negro-Black rice (kind of paella cooked in squid ink)- riz noir (sorte de paella à l'encre de calmar)- schwarzer Reis (in Tintenfischtinte gekochte Paella) +3 €suplement

ESPATLLA DE XAI ROSTIDA AL FORN
-Espalda de cordero al horno-
baked shoulder of lamb - épaule d'agneau au four- Lammschulter aus dem Ofen +4€suplement

SECRET DE PORC IBÈRIC A LA BRASA
-Secreto de cerdo ibérico a la brasa- charcoal-grilled Iberian pork slice-
tranche de porc ibérique grillée sur la braise- iberische Schweineschnitte vom Rost +4€suplement

COSTELLES DE CABRIT ARREBOSSADES
-Costillas de cabrito rebozadas- kid's ribs in batter- côtelettes de chevreau panées-
                                                          gebackene Zickelrippchen     +4€suplement

BACALLÀ AMB SANFAINA
-Bacalao con pisto- cod with samfaina (pepper, tomatoe and onion stew)- morue à la ratatouille
- Stockfisch mit Samfaina (katalanisches Ratatouille) +3€suplement

CALAMARS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
-Calamares a la plancha con ajo y perejil- grilled squids with garlic and parsley - calmars grillés  ail et persila l’ ail et persil  - Tintenfische vom Blech mit Knoblauch und Petersilie  +3€suplement
 

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