www.restaurantmarabu.com

RESTAURANT MARABU
www.restaurantmarabu.com

Cuina Casolana.Especialitat en arrossos i plats cuinats.

Carta de torrades amb coca de pà de vidre i tapes

dissabte, 29 d’abril de 2017

MENU DES DE 16 euros DE DILLUNS A DIUMENGE






PRIMERS PLATS/PRIMEROS PLATOS/STARTERS/ENTREES/VORSPEISEN

AMANIDA VERDA
-Ensalada verde-green salad-salde verte-Grünner Salat

AMANIDA CESAR
-Ensalada Cesar-Caesar salat-salade Cesar-Caesar Salat

CREMA DE PEIX I MARSIC
-Crema de pescado y marisco-Fish and shellfish bisque-bisque de poison et de fruits de mer-Fisch-Meeresfrüchtecremesuppe

MACARRONS GRATINATS
-Macarrones gratinados- penne Bolognese au gratin- macaronis à la bolognaise gratinés- gratinierte Makkaroni Bolognese

CROQUETES DE CARN D’ESCUDELLA I PERNIL
-Croquetas de carne de cocido y jamón-croquettes de viande et Jambon-Meat and ham croquettes-Fleisch und shincken Kroquetten

CROQUETES DE PEIX I MARISC
-Croquetas de pescado y marisco-fish and seafood croquettes-croquettes de poisson et fruit de mer-Fisch und meeresfrüchten Kroquetten

ANXOVES ARREBOSSADES
-Anchoas rebozadas-anchovies in batter-anchois pannés-panierte Sardellen

CANELONS DE BACALLÀ
-Canelones de bacalao-cod fish canelloni-canelloni de morrue-stock fisch Kanelloni

MUSCLOS A LA MARINERA o AL VAPOR
-Mejillones a la marinera o al vapor- mussels à la mariniere or steamed- moules marinière o vapeur
- Miesmuscheln nach Seemannsart oder gedünstete

AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA I FRUITS SECS
-Ensalada con queso de cabra y frutos secos-salad with goat cheese and dry fruits-salade avec fromage de chèvre et fruits secs-Salat mit Ziegenkäse und Nüssen  +2€ suplement

CALAMARS A LA ROMANA
-Calamares a la romana-Squids rings in batter-Calamars a la romaine-im Teigmantel frittierte Tintenfischringe  +3€suplement

GRASOLETES DE BACALLÀ
-buñuelos de bacalao-cod fritters-beignets de morue-Stockfischkrapfen +2€ suplement

TIMBAL D’ESCALIVADA AMB TONYINA
-Timbal de escalivada con atún- escalivada with tuna (roast vegetables)- escalivada accompagnée de thon (légumes rôtis)- Escalivada mit Thunfisch (geröstetes Gemüse) +2€ suplement

NAVALLES A LA PLANXA
-Navajas a la plancha- grilled razor clams- couteaux grillés- Schwertmuscheln vom Blech +3€ suplement

ANXOVES AMB COCA DE PÀ DE VIDRE AMB TOMATA
-Anchoas con coca de pan con tomate- pickled anchovies from  with toasted tomato bread- anchois confites et toast à la tomate- eingelegte Anchovis und geröstetes Brot mit Tomate +3€ suplement

CARPACCIO DE VEDELLA AMB VINAGRETA DE MOSTASSA I PARMESÀ
-Carpaccio de ternera con vinagreta de mostaza y parmesano-Veal Carpaccio with parmesan cheese and mustard vinagrette-Carpaccio de veau avec parmesan et vinagrette de moutarde-kalbscarpaccio mit parmesan käse und Vinagret Senf +2€ suplement

------------------------------------------------------------------------------------------------


SEGONS PLATS-SEGUNDOS PLATOS-MAIN COURSES-PLAT PRINCIPAL-HAUPTGERICHTE

PAELLA MIXTA (MIN.2PERS.)
-Paella mixta-mixed paella (seafood and meat)-Paella mixte (fruit de mer et viande)
-Paella mit meeresfrüchten und Fleisch

FIDEUÀ (MIN.2 PERS.)
-Fideuà-fideuada (noodles paella)- fideuada (paella de vermicelles)- Fideuada (Nudelpaella)

GALTA DE PORC ROSTIDA AL FORN
-Carrillera de cerdo asada al horno-owen-roastPork cheek- joue  rôti au four
-Schweinebackebraten aus dem Ofen

POLLASTRE ROSTIT AL FORN
-Pollo asado al horno- baked Chicken- poulet au four- Hähnchen aus dem Ofen

CUIXA DE POLLASTRE A LA BRASA
-Muslo de Pollo a la brasa- charcoal-grilled chicken leg- cuisse de poulet grillée sur la braise
- Hühnerkeule vom Rost

BUIFARRA DE CARN O PEROL LA BRASA
-Butifarra de carne o perol a la brasa- grilled botifarra (large Catalan pork sausage)- botifarra grillée sur la braise (longue saucisse de porc catalane)- botifarra grillée sur la braise (longue saucisse de porc catalane)- Botifarra vom Rost (große katalanische Bratwurst)

FILET DE PANEGAL AL FORN AMB PATATES O A LA PLANXA
-Filete de panegal o gallineta al horno con patatas o a la plancha-Grilled or  backed rockfish-
rascasse du nord au four avec pomme de terre o grilleé

PAELLA DE MARISC (MIN.2 PERS.)
-Paella de marisco-Seafood Paella-Paella au fruit de mer-Paella mit meeresfrüchten +3€sulplement

ARRÒS NEGRE (MIN. 2 PERS.)
-Arros negro-Black rice (kind of paella cooked in squid ink)- riz noir (sorte de paella à l'encre de calmar)- schwarzer Reis (in Tintenfischtinte gekochte Paella) +3 €suplement

PAELLA PARELLADA(sense cloves ) (MIN. 2 PERS.)
-Paella “Parellada” (Sin cáscaras)-Paella Parellada (with all bones and shells removed)-Paella Parellada (sans os ni coquilles)- Paella Parellada (ohne Knochen, Gräten und Schalen)+2€suplement

ESPATLLA DE XAI ROSTIDA AL FORN
-Espalda de cordero al horno-
baked shoulder of lamb - épaule d'agneau au four- Lammschulter aus dem Ofen +3€suplement

SECRET DE PORC IBÈRIC A LA BRASA
-Secreto de cerdo ibérico a la brasa- charcoal-grilled Iberian pork slice-
tranche de porc ibérique grillée sur la braise- iberische Schweineschnitte vom Rost +3€suplement

COSTELLES DE CABRIT ARREBOSSADES
-Costillas de cabrito rebozadas- kid's ribs in batter- côtelettes de chevreau panées-
                                                          gebackene Zickelrippchen     +4€suplement

ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA (350gr.)
-Entrecotte de ternera a la brasa- charcoal-grilled veal entrecôte- entrecôte de veau grillée sur la braise- Entrecôte vom Kalb vom Rost +4€suplement

BACALLÀ AMB SANFAINA
-Bacalao con pisto- cod with samfaina (pepper, tomatoe and onion stew)- morue à la ratatouille
- Stockfisch mit Samfaina (katalanisches Ratatouille) +3€suplement

CALAMARS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
-Calamares a la plancha con ajo y perejil- grilled squids with garlic and parsley - calmars grillés  ail et persila l’ ail et persil  - Tintenfische vom Blech mit Knoblauch und Petersilie  +3€suplement

-------------------------------------------------------------------------------
pà,aigua,vi i postre  16 € iva inclòs
pan,agua,vino y postre 16 € iva incluido

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.