20 de gen. 2018

PLATS I VINS DEL DIA DINS EL NOSTRE MENU DE 17€







PLATS DEL DIA
Dins el nostre menú de 17€,
 avui també recomanem aquests plats
En nuestro menú de 17€
 hoy también recomendamos estos platos-
Plats du jour dans le menú a 17€-
Day Dishes in our 17€ menú-
Gerichte aus der Speisekarte 17€

PRIMERS PLATS-ENTRANTES-ENTRÉES-STARTERS-VORSPEISEN

-CANELÓ DE CARN DE LLOBREGANT AMB SALSA DE MARISC-Canelon de carne de bogavante con salsa de marisco-Canelloni au homard avec la sauce de fruit de mer-Lobster Canelloni  with seafoodsauce-Cannelloni mit Hummer und meeresfrüchter Sauce (SUPLEMENT + 3€)

-FOIE MI CUIT AMB CONFITURA DE FIGUES-Foie mi cuit con confitura de higos-Foie mi cuit avec confiture de figues (SUPLEMENT+3€)


SEGONS PLATS-PLATOS PRINCIPALES-PLATS PRINCIPALS-MAIN COURSES HAUPTGERICHTE


- RAPET A LA PLANXA AMB VERDURES O AL FORN AMB PATATES- rape(pieza) a la plancha con verduras o al horno con patates- Lotte de mer  grillée avec legumes or au four avec pommes de terre –Grilled or backed angler fish   - Seeteufel von Blech oder au dem Ofen mit Kartoffeln (Eintopf) ( SUPLEMENT+4€)

-“TACO” D’ESPATLLA DE XAI,FARCIT DE PANSES I PRUNES,CUIT A BAIXA TEMPERATURA I AMB LA SEVA SALSA-Taco de espalda de cordero,relleno de pasas y ciruelas,cocinado a baja temperatura y su jugo-“Taco” d’épaule d’agneau farcie de raissins secs et prugne cuisiné à basse temperature avec la sauce –slow-roast   shoulder of lamb stuffed with raisins and plums  in sauce
(SUPLEMENT+3€)



VINS I CAVES INCLOSOS DINS EL MENU

ROSATS
-HEUS: DOEmpordà.Garnatxa negra, Merlot i sirah.Riquesa aromàtica,mores,gerds,maduixes.Boa combinació amb plats lleugers i embotits(SUPLEMENT +6€)
-CRESTA ROSA:Tempranillo,carinyena i Garnatxa.Color rosa pàl.lid moltbrillant.Abocat aromàtic i lleugerament afruitat.Espurrejant,lleuger i exquisit paladar.(SUPLEMENT+5€)

NEGRES
-AMAT:DO Empordà.Merlot,Garnatxa negra samsó i cabernet.Bell color vermell,suau i tendre en boca amb tanicitat i mesurada acidesa
(SUPLEMENT+5€)
-MARQUÉS DE LA CONCORDIA:DO Rioja.Tempranillo,Mazuelo,Graciano i Garnatxa.Granat picota molt intens d’aroma complexa de fruites en licor i un fons de fusta equilibrat.Postgsut llarg i tanins sedosos (SUPLEMENT+6€)

BLANCS
-SORBET BLANC :DO Penedès. Garnatxa.En nas és intens amb records florals i sobretot cítrics com la llima o fruita blanca com la poma o la pera. En boca, una entrada molt viva i refrescant que ens deixa un final molt agradable i neta. És un vi extremadament refrescant (SUPLMENT+6€)
-AMAT:DO Empordà. Xarel.lo, vi molt peculiar,els seus aromes són nets i delicats.Presentan pas en boca equilibrat i de final persistent
(SUPLEMENT +5€)


CAVES
-MASIA DOR BRUT NATURE:D.O. Cava Xarel.lo , Parellada  i Macabeu  De color groc palla molt nítid. Aroma afruitat amb notes de reposteria i una entrada armònica que recorda a fruits madurs. .Amb un envelliment de 12 a 14 mesos.
(SUPLEMENT+5€)
-CELLER TROBAT ROSAT BRUT:DO Cava. Garnatxa .Bombolla fina i persistent (SUPLEMENT+6€)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

MENU DEL DIA ( de dilluns a divendres migdies, excepte festius)

MENU DEL DIA 12,50€ - AMANIDA VERDA AMB TONYINA/ENSALADA VERDE CON ATÚN -MUSCLOS AMB SALSA MARINER...