www.restaurantmarabu.com

RESTAURANT MARABU
www.restaurantmarabu.com

Cuina Casolana.Especialitat en arrossos i plats cuinats.

Carta de torrades amb coca de pà de vidre i tapes

dissabte, 29 d’abril de 2017

PLATS I VINS DEL DIA DINS EL NOSTRE MENU DE 16€

PLATS DEL DIA
Dins el nostre menú de 16€, avui també recomanem aquests plats
En nuestro menú de 16€ hoy también recomendamos estos platos-
Plats du jour dans le menú a 16€-Day Dishes in our 16€ menú-
Gerichte aus der Speisekarte 16€

PRIMERS PLATS-ENTRANTES-ENTRÉES-STARTERS-VORSPEISEN
-GASPATXO-Gazpacho

-FOIE MI CUIT AMB COMPOTA DE POMA-Foie mi cuit con compota de manzana-Foie mi cuit avec compote de pomme- Foie mi cuit with apple compote-halb durchgebratenes Foie Gras mit Apffelcompote(SUPLEMENT+3€)

SEGONS PLATS-PLATOS PRINCIPALES-PLATS PRINCIPALS-MAIN COURSES-HAUPTGERICHTE

-PICANTO ROSTIT AMB SALSA A LA TARONJA-Picantón asado con salsa a la naranaja-coquelet rôti avec sause a l’orange-Roast cockerel with orange sauce-Stubenkükenbraten mit Orangen sauce

-1/2ROM A A LA PLANXA O AL FORN AMB PATATES-Rodaballo a la plancha o al horno con patatas-Turbot grillée avec legumes o au four avec pomme de terre-Grilled with vegetables or backed with potatoesTurbot- Steinbutt von Blech mit gemüse oder au dem Ofen mit Kartoffeln(SUPLEMENT+4€)


-TATAKI DE «XULETÓN» A LA NOSTRA MANERA-Tataki de chuletón a nuestra manera-Tataki de côte de veau-Veal T-bone steak Tataki - T-Bone steak vom Kalb Tataki (SUPLEMENT + 6€)

-LLOM DE TONYINA BRASEJAT AMB VERDURES-Lomo de atún braseado con verduras-Filet de thon grillée avec legumes-Grilled loin of tuna with vegetables-Tunfischlende von Blech mit gemuse.
(SUPLEMENT +4€)

-STEAK TARTARE (SUPLEMENT +3€)



VINS I CAVES INCLOSOS DINS EL MENU
ROSATS
-SORBET: DOPenedès.Garnatxa.Bona intensitat i elegant sutilesa amb records florals i fruita blanca com poma i pera.En boca,entrada molt viva i refrescant (SUPLEMENT +6€)
-CRESTA ROSA:Tempranillo,carinyena i Garnatxa.Color rosa pàl.lid moltbrillant.Abocat aromàtic i lleugerament afruitat.Espurrejant,lleuger i exquisit paladar.(SUPLEMENT+5€)
-HEUS ROSAT:DO Empordà.Garnatxa negra,Carinyena,Merlot y Syrah.Riquesa aromàtica:Mores, gerds, maduixes.Bona combinació amb plats lleugers però també embotits.(SUPLEMENT+5€)

NEGRES
-HEUS NEGRE:Empordà.Garnatxa negra,Syrah i carinyena.D’elevada intensitat aromàtica transmet sensacions de fruita madura junt amb notes especiades i anissades.La notable persistència en boca i una bona carnositat.(SUPLEMENT+5€)
-VELLA LOLA:DO Empordà.Garnatxa i Syrah.Records de fruita negra amb tocs de vainilla i de clau.En boca: Llarg i fresc. Ric en expressió fruital.
(SUPLEMENT+4€)
-MARQUÉS DE LA CONCORDIA:DO Rioja.Tempranillo,Mazuelo,Graciano i Garnatxa.Granat picota molt intens d’aroma complexa de fruites en licor i un fons de fusta equilibrat.Postgsut llarg i tanins seodosos (SUPLEMENT+6€)

BLANCS
-SORBET BLANC :DO Penedès. Garnatxa.En nas és intens amb records florals i sobretot cítrics com la llima o fruita blanca com la poma o la pera. En boca, una entrada molt viva i refrescant que ens deixa un final molt agradable i neta. És un vi extremadament refrescant (SUPLMENT+6€)

-HEUS BLANC:DO Empordà.Garnatxa blanca,Xarel.lo,macabeu i moscat.Lleuger i fresc.Destaca per l’elevada intensitat d’aromes i una llarga persistència(SUPLEMENT +5€)

CAVES
-MASIA DOR BRUT NATURE:D.O. Cava Xarel.lo , Parellada i Macabeu De color groc palla molt nítid. Aroma afruitat amb notes de reposteria i una entrada armònica que recorda a fruits madurs. Untuós en boca i amb bombollaequil.librada.Recomenat com aperitiu i per qualsevol menjar.Amb un envelliment de 12 a 14 mesos.(SUPLEMENT+5€)

-MASIA D’OR ROSAT:DO Cava. Garnatxa i Monastrell.. Un cava fàcil amb un sabor net i un toc refrescant. Gaudeix d’ells en qualsevol moment i en qualsevol lloc, però sempre en bona companyia. (SUPLEMENT+5€)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.